United Sealants WI-2 Kenhető Szigetelés 7,15,25 kg

Leírás: 

A WI-2 kenhető szigetelés (folyékony fólia) kétkomponensű cementtartalmú porkeverék és vizes akrilát-polimer diszperzió, rugalmas páraáteresztő szigetelőanyag. A maximális repedésáthidaló erő nagymértékben függ a felvitt rétegvastagságtól. Két réteg felhordása ajánlott. A bedolgozás + 10 ’C fölött történjen. A műanyag-komponensek tulajdonságai miatt a bevonat a beton mellett egy sor más anyaghoz is kiválóan tapad, így pl. fémhez, bitumenhez, különböző műanyagokhoz, üveghez, stb. A fenti tulajdonságok érvényesüléshez elengedhetetlen feltétel az alapozás gondos előkészítése, a szakszerű feldolgozás, valamint az előírt rétegvastagság betartása. Magas-, illetve mélyépítési munkálatokhoz is alkalmas. Kikeményedés után tartósan rugalmas, időjárás- és fagyálló.

Tulajdonságok: 

  • rugalmas bevonat, repedés áthidaló,
  • környezetbarát, időjárásálló,
  • nem tartalmaz szerves oldószereket,
  • minden aljzatra kiválóan tapad,
  • víz és sós oldatok ellen szigetel,
  • realkalizáló tulajdonsággal rendelkezik,
  • közvetlenül burkolható

Alkalmazás: 

Régi és új tetők, teraszok, erkélyek, pincék, aknák, medencék alagutak, tárolók, vizes helyiségek, épülethomlokzati részek, stb. varrat nélküli szigetelésre, talajnedvesség, és ill. víznyomás elleni felújítására, de mindenek előtt ott, ahol a vékony, repedésáthidaló bevonat a követelmény.
WI-2 a szokásos, passzív töltőanyagok helyett különleges, tartós lúgos kémhatást biztosító adalékokat tartalmaz, és ezáltal vízzáró, de páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

Alkalmazási hőmérséklet: 

+5C-től + 30C-ig

Felület típusok: 

fém, bitumen, műanyagok, üveg

Előkezelés: 

WI-12 általános mélyalapozóval

Felület állapota: 

száraz, vagy enyhén nedves, zsír-, és pormentes

Kiadósság: 

/m2: 1,5-2kg folyó víz elleni védelem; 3-4kg víznyomás elleni védelemhez

Kiszerelés: 

7kg, 15kg, 25kg

Csomagolás: 

nylon zsák és vödör

Szín: 

por: szürke, oldat: tejszínű

Kategória